Prvi album rap rock benda Detmeć “NA RUBU”

Detmec

Album “Na rubu” iskrena je socijalno-društvena priča mladića iz Požege koji su trbuhom za kruhom doselili u Zagreb te sve frustracije, životne i bilo koje druge prirode, pretočili u 10 sjajnih pjesama. Sve zamijećeniji rap rock bend Detmeć hoda po rubu na kojem uspješno pronalazi izlazak iz ovog tmurnog i surovog života koji živimo. “Dijelimo se”, “Mnogo jak”, “Carcosa” i “Iza nas” singlovi su koje smo imali već prilike čuti, a sada je s izlaskom albuma predstavljen još jedan – “Kroše”. Redatelj, scenarist i producent pratećeg video spota je Velimir Grgić, a dečki su se pronašli u raznim životnim i takoreći egzistencijalnim situacijama.

Na albumu se nalazi još pet riffoidnih i još žešćih uradaka, “Kamion želja”, “Bijeli separe”, “Hotelska soba”, “Život je san” i jedina suradnja na pjesmi “Zamijeni me” u kojoj su ugostili jednog od najboljih hrvatskih vokala s iznimnom svjetskom karijerom, Dinu Jelusicka. Sve pjesme snimane su u studiju Hard Work u Požegi kod producenta Ante Akrapa koji je više puta dokazao svoju izvrsnost, a rezultat sjajnog rada je i album “Na rubu” za koji je likovno oblikovanje radila Marta Matijević.
Detmećovci ovim putem najavljuju prvi koncert na kojem će promovirati album “Na rubu” objavljen za Croatia Records. Odabrali su zagrebački klub Sax!, mjesto gdje ih je publika već imala prilike čuti i uvjeriti se u njihovu iskrenost, energiju i snažan stav. Koncert je zakazan 18. prosinca, a pridružit će im se Playground Hustle i Suicidal. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna možete kupiti od danas na blagajni Saxa, dok će na dan koštati 40 kuna.