Novi album Dua Lipe “Future Nostalgia” ugledao svjetlo dana

 

duo lipa

Drugi album nove pop kraljice ugledao je svjetlo dana i spreman je promijeniti sliku popa novog desetljeća. Album “Future Nostalgia”, jedan od najiščekivanijih albuma godine, inspiriran je bezvremenskim klasicima ‘80ih i ‘90ih, a pored aktualnih svjetskih hitova “Don’t Start Now” i “Physical”, koji se u Hrvatskoj već tjednima nalaze u samom vrhu Top liste najslušanijih stranih hitova u domaćem radijskom eteru, na njemu se našao i jučer objavljeni singl “Break My Heart”.

Dua se prisjeća točnog trenutka kada je odlučila okrenuti karijeru u novom smjeru, mjenjajući pritom sliku moderne glazbene scene. “Snimala sam radio emisiju u Las Vegasu i otišla sam u šetnju, samo da posložim misli”, kaže ona. “Dok sam šetala, slušala sam OutKast i No Doubt i pomislila: ‘Što je to na tim snimkama koje još uvijek volim i s kojima se toliko poistovjećujem? Zašto imam osjećaj kao da nisu zastarile ni dana? I kako da prenesem taj nostalgični osjećaj svih mojih najdražih sjećanja i nadahnuća iz djetinjstva u nešto novo i moderno?”
Novi album“Future Nostalgia” od ovog petka dostupan je putem digitalnih platformi Deezer i Google Play, dok će obožavatelje posebno oduševiti fizičko izdanje albuma koje je objavljeno kao neonsko ružičasti LP, CD, picture disc, na zlatnoj kaseti i u sklopu luksuznog box seta.