Pjevačica i kantautorica Mia Dimšić potpisala novi ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records

Ovih dana u prostorijama Croatia Recordsa, najpopularnija hrvatska pjevačica i kantautorica Mia Dimšić potpisala je novi petogodišnji ekskluzivni ugovor s najvećom diskografskom kućom u regiji.
Glazba je od najranije dobi važan dio Mijinog života; pjevala je u zboru, 10 godina plesala i pjevala u folkornom ansamblu, 8 godina bila član tamburaškog orkestra te pjevala i svirala u nekoliko akustičnih sastava s kojima je kao srednjoškolka i studentica nastupala u slobodno vrijeme, ali čak se ni tada nije usudila nadati da bi joj glazba jednog dana mogla biti profesija. Sve se, međutim, promijenilo u ljeto 2014. kada ju je, sasvim slučajno, tamburaški sastav Džentlmeni iz Osijeka pozvao na turneju po Kanadi i SAD-u u organizaciji Hrvatske bratske zajednice sa sjedištem u Pittsburghu.

Prihvativši poziv, Mia ljeto provodi na putu gdje upoznaje Damira Bačića, organizatora turneje koji joj predlaže da zajedno počnu s radom i vrlo brzo postaje menadžer, autor, najvažniji suradnik i idejni pokretač njezine solističke karijere. Krajem 2015. godine Mia potpisuje ugovor s diskografskom kućom Croatia Records, a iste godine objavljuje svoj prvi singl Budi mi blizu.
“Ovih dana ističe prvi petogodišnji ugovor, a bilo je zanimljivo prisjetiti se kako smo uopće krenuli. Prva pjesma doživjela je uspjeh, zatim druga, pa deseta, petnaesta, dvadeseta… Rijetko je tko u povijesti bio toliko konkretan, uspješan, veseo i pozitivan kao Mia, a nadam se da ćemo idućih pet godina biti još bolji i da ćemo gledati i slušati novu Miju”, zaključio je direktor Croatia Recordsa, Želimir Babogredac.