Nova Record Store Day subota u Dancing Bearu

Proslava Record Store Day u Dancing Bearu u znaku je sjajnih, ekskluzivnih izdanja koja se umjesto planiranog tradicionalnog datuma u travnju predstavljaju tijekom tri mjeseca – od kolovoza do listopada.
Record Store Day ove godine izgleda drugačije, slavi se tijekom tri subote: 29. kolovoza, 26. rujna i 24. listopada 2020., i umjesto tradicionalne proslave pjesmom i plesom, fokus je ovaj put isključivo na glazbi i fantastičnim naslovima. Nakon otvaranja Record Sore Day proslave u kolovozu, na police Dancing Bearovih trgovina ovu subotu, 26. rujna stiže nova runda raritetnih izdanja, a sve kupce i ovaj vikend očekuje dodatnih 15% popusta na sva redovita izdanja.

Najiščekivanije naslove ove godine pronađite u Dancing Bearovim prodavaonicama ploča u Zagrebu, Splitu i Osijeku te na www.dancingbear.hr.
Ramones, Tegan And Sara, Fleetwood Mac, The Notorius B.I.G., The Doors, The Replacements, Hootie & The Blowfish… tek su dio izvođača koji su fanove odlučili ovu subotu počastiti limitiranim izdanjima. Stoga, bilo da želite počastiti same sebe ili vam nedostaje ideja za dar kada su u pitanju rođendani, razne proslave, godišnjice ili jednostavno znak pažnje za naše najdraže koji i danas uživaju u preslušavanju fizičkih izdanja, kupnja vinila čini se kao odluka s kojoj se ne može pogriješiti.

Popis svih RSD 2020 izdanja potražite na službenoj web stranici: https://recordstoreday.com