Riječki, a svjetski One Possible Option s novim albumom No King objavili i spot za singl Erase

One Possible Option već su s prvim singlom s novog albuma, All We Do Today, pobrali odlične kritike, ali i osvojili nekoliko top lista u Hrvatskoj. Sada je stigao i album No King koji donosi pregršt snažnih gitara, žestokih vokalnih linija, angažirane tekstove i odličnu produkciji zbog čega ih možemo svrstati među predvodnike novog riječkog glazbenog vala.
Kao novi singl s albuma je skinuta pjesma Erase za koju One Possible Option predstavljaju videospot pod redateljskom palicom još jednog sjajnog Riječanina, Filipa Gržinčića (Gržinčić Creative Visuals). Glazbu za Erase potpisuju Deni Kasapović, Zdravko Kasapović i Dejan Adamović.

Album No King donosi 12 pjesama, a ekskluzivno ga od sada možete preslušati na Spotifyju, dok će u petak, 25. rujna biti objavljen i na CD-u. Već stižu i odlične recenzije.
Iako ih je koronavirus spriječio da album izađe ranije ove godine i da ga promoviraju na pozornici, ovi genijalni Riječani redovito su održavali probe i tako se pripremali za ono što slijedi kad utjecaj globalne pandemije virusa splasne – energične koncerte po kojima su i postali poznati.