Super priča hrabrih samohranih majki! Udružile snage, uzele lonac, zamiješale kremu i krenule u avanturu života kojoj se danas svi dive a uživaju i njihovi mališani

Maja Pejčić i Jasminka Grbelja upoznale su se prije nepunih pet godina. Jasminka je tada bila nezaposlena samohrana majka, a Maja je baš u to vrijeme tražila nekoga tko će joj pomoći u izradi prirodne kozmetike. Maja je od početka bila pokretač misije, a Jasminka kreativac. To se na kraju pokazuje kao sjajna kombinacija za posao ali i prijateljstvo.
Ove dvije dame najprije su krenule s educiranjem, učenjem, potom opremile prostor u Majinoj kući, napravile laboratorij, poslovni prostor, krenule se boriti s birokracijom… Maja je bila logistika i financijska potpora, a Jasminka pronalazi kanale prodaje. Svoje ideje zajedno miješaju, a jedini im je cilj stvoriti kvalitetnu kozmetiku koja će im otvoriti nova vrata.

Riječ je o proizvodu gdje je sjajan omjer sirovina i način izrade, pa tako njihova najfinija deo krema sadrži tek sodu bikarbonu, bazna ulja, čudotvorni čajevac i čarobna eterična ulja. Nakon što su osmislile recepturu, ove hrabre žene kreću s miješanjem u posebno konstruiranom loncu koji su same osmislile, a rado u šali ističu da bi na njih bio ponosan i profesor Baltazar koji bi sigurno rado probao njihovu kremu.

Maja i Jasminka uvijek naglašavaju kako je njihova misija spriječiti neugodan miris, jer brojni proizvodi sadrže antiperspirante koji sprječavaju znojenje i tako otežavaju tijelu da obnavlja prirodne funkcije – da se znoji. Začepljivanjem pora dolazi do reakcija žlijezda, znojenje postaje jače i neugodnije, stvaraju se bakterije, a svakako ne treba izostaviti niti to da su brojne studije kod karcinoma govorile o povezivanju s aluminijem koji se često nalazi u dezodoransima. Da bi proizvod bio dobar, nije loše da hrabrim mamama ponekad pomognu i njihovi klinci.
Osim najfinijih deo krema, stvorile su i najfinije sapune, kreme za lice, pilinge, hidrolate, losione, maslace, balzame, gelove za tuširanje. Malo po malo stvorile su cijelu paletu proizvoda s mediteranskim ugođajem. Imaju certificirana bazna i eterična ulja i ostale sastojke. Brinu se da je kozmetika stabilizirana po svim zadanim normama i da pruža sve najbolje iz prirode
.