Finalna Record Store Day 2020 subota u Dancing Bearu

Najiščekivanije Record Store Day naslove 2020. godine pronađite u Dancing Bearovim prodavaonicama ploča u Zagrebu, Splitu i Osijeku te na www.dancingbear.hr ovu subotu, 24. listopada.
Alice Cooper, Lou Reed, Dexter Gordon, Grateful Dead, Skid Row… tek su dio izvođača koji će limitiranim izdanjima obilježiti jedan od najznačajnijih datuma u svijetu diskografije. Stoga, bilo da želite počastiti same sebe ili vam nedostaje ideja za dar kada su u pitanju rođendani, razne proslave, godišnjice ili jednostavno znak pažnje za naše najdraže koji i danas uživaju u preslušavanju fizičkih izdanja, kupnja vinila čini se kao odluka s kojoj se ne može pogriješiti.

Među limitiranim izdanjima ističemo i jedan raritet. Princeov nezaboravni dvostruki album “Sign O’ The Times” nedavno je objavljen u Super Deluxe Boxu koji donosi čak 63 prethodno neobjavljene snimke te više od dva sata koncertnog materijala pronađenog u arhivi, a ekskluzivno za Record Store Day bit će predstavljen i na 140g Picture Disc dvostrukom vinilnom izdanju. Popis svih RSD 2020 izdanja potražite na službenoj web stranici: https://recordstoreday.com
Sve kupce u našoj poslovnici u Zagrebu, u Gundulićevoj 7, i ovaj vikend očekuje dodatnih 15% popusta na sva redovita izdanja.
Navratite, osluhnite, razgledajte, kupite!