Hrvatska diskografska udruga na Viberu i Linkedinu

 

U cilju poboljšanja komunikacije s našim članovima i partnerima, Hrvatska diskografska udruga od svibnja je aktivna na dvije nove društvene mreže – LinkedInu te Viberu. Osim Facebooka i Instagrama, na kojima se svakodnevno dijelie važne novosti i vijesti iz struke, kroz nove dvije društvene mreže želi se dodatno poboljšati komunikacija i transparentnost prema članovima, ali i biti u trendu s najsuvremenijim oblicima komuniciranja, što u udruzi smatraju izuzetno važnim u našem poslu.


Viber grupa „Hrvatska diskografska udruga“
Viber grupa „Hrvatska diskografska udruga“ tako je postalo novo mjesto na kojem će se pravovremeno donositi važne informacije direktno na Vaš mobitel, čime ih činimo lako dostupnima i brzo čitljivima.
Ako se još niste priključili u našu zajednicu, potrebno je samo slijediti ovu poveznicu gdje se u grupu možete uključiti sami. Također, moguće je dodavati druge osobe pa ako se u vašem imeniku nalaze osobe za koje su naše informacije od važnosti – slobodno ih pozovite klikom u gornjem desnom kutku ekrana.
LinkedIn „Hrvatska diskografska udruga“
Ako ste aktivni na LinkedInu, također Vas iz udruge pozivaju da zapratite profil Hrvatske diskografske udruge jer se tamo intenzivno komunicira i na ovoj poslovnoj društvenoj mreži. Vijesti će tako biti prilagođene poslovnom sektoru, a tim na dnevnoj bazi donosi sve važne informacije za našu struku, a naročito u ovim teškim vremenima koja su nas zadesila.