Sandi Cenov priprema se za Doru 2021.

2020. takva je kakva je, ali glazbenici ne miruju. Sandi Cenov svakako je jedan od onih nemirna duha, a kreativnost ga stalno, bez obzira bavio se glazbom ili hobijima, tjera naprijed.
Tako ćemo ga u veljači 2021., točnije 13.2. u Opatiji, gledati u natjecanju za prestižnu statuu Dore i hrvatsku pjesmu predstavnicu na Eurosongu, koji će se u svibnju održati u Rotterdamu. Sandi će se na opatijskoj pozornici predstaviti pjesmom ‘Kriv’, modernom pop baladom autorskog dvojca Fayo, koji je ‘krivac’ za tekst, a Siniša Reljić Simba za glazbu, aranžman i produkciju.


‘Ove godine sam odlučio poslati pjesmu na Doru, jer smo je taman završavali u vrijeme zadnjeg roka za prijavu. Kako se zbog svega, malo što događa na glazbenoj sceni, silno me veseli činjenica da ćemo tamo pokazati što znamo, a i da ćemo se lijepo družiti, onako kako smo mi glazbenici navikli, pa makar pod maskama i na distanci. Nekako se nadam da će do održavanja Dore ipak malo popustiti ove mjere i da će barem prividno, biti dobro staro normalno. Jedva čekam!’, poručio je Sandi.