Himna glazbenika na čekanju – KOKTELSI – Kopan Kumpire, Beren Jabuke

 

 

Ova Korona nas je izbila iz cipelica gore nego bilo koja ženska do sad, u početku je krenulo kao prisilni godišnji al smo ubrzo morali otkrivat sve one talente za koje nismo znali ni da postoje u nama, razglas i instrumente zamjenili smo motikom i traktorom i s pozornica sletili na njive.Moral je još uvijek tu, nada umire zadnja, honorari nisu kao na pozornici al smo na čistom zraku i hranimo se ekološki.
Posvećujemo ovu pjesmu za sve naše kolege i kolegice glazbenike i općenito ljude iz svijeta show businessa koji prolaze ovaj cirkus na sličan način, neka ovo bude svojevrsna himna svim glazbenim karijerama na čekanju! Zato na noge junačke, ruka na srce i zvučnike NaNajjače!

Glavnu žensku ulogu Korone te prateću ulogu profesorice matematike u online nastavi odglumila je Martina Križanac, kamerom je sve snimao Zoran Burazerović a dronom je letio Milan Joca. Životinje su nam se priključile na farmi kod Franeta u Juršići i odlično su to odglumile mi još imamo neke traume, a sva poljoprivreda se je dogadjala u selu Bičići na Barbanštini zahvaljujući Nikoli Pavlakoviću koji im je sve omogućio i u spotu utjelovio ministra Beroša poručuju iz Koktelsa.
Sa tom pjesmom grupa Koktels nastupit će i na CMC Festivalu Vodicama 2021.g.
Tekst i glazbu napisao Nikola Peršić, aranžman je dijelo Vedrana Đukića i Domagja Pavletića, a uz Koktelse svoj doprinos pjesmi dali su Vedran Đukić – gitara, Nikola Peršić – vokal i harmonika, Domagoj Pavletić – bubnjevi, Silvestar Mežnarić – klavijature,Deni Urović – bas gitara, Josip Rubinić – truba na pjesmi još svirali,harmonika: Manuel Brajan i trombon: Mario Marčelja