Vlado Kalember slavi rođendan uz biografski singl “To sam ja”


 
Vlado Kalember, legendarni pjevač i vlasnik najpoznatijeg te svima ugodnog hrapavog vokala na sceni, danas slavi rođendan! Njegov rođendan valja proslaviti uz njegov aktualni biografski singl “To sam ja”.

Podsjetimo, singl je ušao u hrvatski radijski eter nakon uspješnica “Kopija” i “Je li ti žao zbog nas”. “Napisao sam pjesmu prije pet godina i sada je završio, što znači da je baš sada pravi trenutak za objavljivanje. Ova pjesma je moja verzija  ‘My Way’! To sam ja, to je moj put, moj život koji sam sažeo u jednu, ovu pjesmu. Za mnoge će to biti samo ljubavna pjesma ali za mene osobno je to puno više – to je pjesma o meni.“ 
 

 
U nastavku dodaje jedan jako značajan i interesantan detalj: “Stihovi ‘i  tvoja ljubav me podigne…’  odnose se na mog sina, namijenjeni su njemu“, izjavio je Kalember o pjesmi.

Osim što iz dana u dan raste broj klikova na spot za aktualni emotivni singl “To sam ja”,  raste i broj klikova na Vladino gostovanje u najpoznatijem hrvatskom podcastu Podcast inkubatoru. Vlado je voditelju Ratku Martinoviću otkrio kako su nastali najveći hitovi Srebrnih krila, podijelio s publikom zabavne anegdote s koncerata u inozemstvu i još mnogo toga. Kliknite na link i pogledajte cijeli intervju.