Dalmatino s novom pjesmom “Refužo” na HR Top 40 listi!

Dalmatino, jedan od najpoznatijih domaćih glazbenih sastava, koji čine Ivo Jagnjić (autor, vokal, gitara) i Zdravko Sunara (bubnjevi), s nedavno objavljenom novom pjesmom “Refužo” smjestili su se na 35. mjestu HR Top 40 liste radijskog emitiranja.
Riječ je o top listi Hrvatske diskografske udruge, odnosno jedinoj službenoj, točnoj i sveobuhvatnoj listi radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne i lokalne postaje.

 


Novi singl “Refužo” predivna je suptilna balada pomalo intrigantnog i misterioznog naziva čija se tematika bazira na poruci o ljubavi s kojom se ne bi trebalo olako razbacivati i dozirati je na rinfuzu. Ideja za novu pjesmu “Refužo” rodila se 2018. godine u Adelaideu na trećoj australskoj turneji Dalmatina.
Pjesma je snimljena u studiju Deva, kod Dade Marušića koji je napravio i studijsku verziju video spota. Glazbenici koji su snimali pjesmu su Karlo Dotur i Ivo Jagnjić (gitare); Vedran Gavrić (bass); Ante Gašpardi (klavijature i programiranje); Zdravko Sunara (bubanj, perkusije); Alenka Milano i Rafaela Petric (back vokali).

Novi singl “Refužo” slušajte OVDJE

Novi singl “Refužo” pronađite na svim streaming servisima – https://lnk.to/DalmatinoRefuzo