Dino Merlin očarao međunarodnu publiku na koncertu u Porto Montenegru

Sarajevski kantautor očarao je međunarodnu publiku na svom prvom live koncertu od početka svjetske pandemije – “Jedna noć u Porto Montenegru”. Već se pisalo i nadaleko je poznato kako su ulaznice za ovaj show planule u rekordnom roku, a obožavatelji u publici puna su dva sata uživali u putovanju kroz glazbene priče Merlinove karijere koja uspješno traje više od trideset godina. Ponovnom energetskom spajanju s najvjernijom publikom koja je doputovala iz cijelog svijeta, slavni sarajevski umjetnik neizmjerno se radovao.
Porto Montenegro, je mjesto gdje je snimio i spot za pjesmu ‘Mi’, najveći regionalni hit u pandemijskoj 2020. godini.a na koncertu je izvoio singlove s predstojećeg 12. albuma.

 


“Jedna noć u Porto Montenegru” bio je posebno osmišljen show za koji je Merlin ponovno pomaknuo produkcijske granice. Pozornica dužine pedeset metara bila je izgrađena iznad “infinity poola”, kako bi se stvorio plutajući efekt, što na ovim prostorima još nikad nije viđeno, a pratio ga je i deseteročlani bend.
Sarajevski glazbeni čarobnjak najavio je, ako uvjeti i pandemija to dopuste, novu svjetsku turneju. Ne sumnjamo da će tada prepune hrvatske arene opet gorjeti od njegove glazbe i energičnog zanosa strasti i emocija zbog čega i jest postao jedan od najvećih umjetnika ovih prostora.