Maligani imaju dobar recept za vrhunac ljeta, a u novom hitu glavnu riječ imaju bećari i mornari

Maligani su bend koji će rasplesati sve generacije bez kompromisa, a njihovu ludost ćete doživjeti na koncertima.
“Šinjorina” je njihova nova pjesma zabavnog zvuka koja odlično spaja cijelu Hrvatsku, ali na prve taktove odlično je spojila i Sloveniju gdje je, nakon samo jednog dana predstavljanja, najavljena kao ljetni hit. Autori Nikola Bosilj i Neno Ninčević za vrhunac ljeta otkrili su pjesmu na koju će rado svi dizati ruke i uživati u njenim taktovima, ali i pomalo šarmantnom tekstu u kojima i bećari i mornari imaju glavnu riječ.
Spot je sniman za predivnim lokacijama u Grožnjanu i Umagu, a pojedini kadrovi u spotu mogli bi poslužiti kao odlična promidžba naše obale. Maligani čine pjevač i frontmen banda Daniel Jurković, gitarist Ivan Ficko, Mihael Toma na basu i bubnjar Martin Kozina.

U ulozi šinjorine našla se Tara Žulić, a kako svaku dobru i uspješnu priču mora pratiti bar jedan peh, tako se dogodilo i Maliganima za vrijeme snimanja spota.
Naime, Maligani su zapeli usred Umaga: “Nakon 16 sati snimanja odlučili smo iskoristiti još jednu lokaciju pred zalazak sunca i taman kad smo sjeli u kombi i mislili da ćemo krenuti kombi se predomislio. Bio je s nama samo duhom. Pokušavali smo dva i pol sata pokrenuti kombi, ali bezuspješno. Hvala domaćim momcima koji su nam stali nasred ceste i pomogli pokrenuti kombi. Da nije bilo njih, vjerojatno bi još bili tamo.”

MALIGANI – ŠINJORINA (Official video)