The Strange ponovno pucaju visoko objavom čudesnog novog materijala “Not Now Not Ever”

The Strange, miljenici domaće i strane kritike, ponovno su u igri na veliku sreću svih sommeliera alternativne glazbe. Tri godine nakon međunarodno etabliranog albuma “Echo Chamber”, The Strange predstavljaju iščekivani novi singl “Not Now Not Ever” u paketu s fantastičnim istoimenim EP izdanjem. Pripremite se na novu neodoljivu i očaravajuću fuziju americane, alter-countryja i indie rocka kojom nas s posebnom lakoćom odvode u svoj magičan glazbeni svijet.

Također, jedno je savršeno jasno, hrvatska indie, americana reprezentacija The Strange ne gubi elan, a svoju konzistentnu kvalitetu i vrhunsku svirku u ovim nemilim vremenima pretočili su u izvrstan EP kojim nas ne samo bacaju u trans svojom zaraznom energijom već i pojačavaju našu želju da ih se što prije ponovno čuje i u live varijanti.



Premijerni singl s EP-a “Not Now Not Ever” dolazi u pratnji zaigranog spota po ideji Dalibora Pavičića koji ga je osmislio, dok montažu potpisuje Dinko Čvorić – Doringo.
Postavu grupe The Strange čine vrsni i vanserijski glazbenici Chris Eckman, Dalibor Pavičić, Luka Benčić, Matko Botić, Ištvan Širola, Jasmin Đečević, Andrej Jakuš i Ozren Žnidarić. Novi EP snimili su u riječkom studiju G.I.S. Mateja Zeca gdje su se osjećali najležernijima.
Rezultat je i više nego čudesan, a iza aranžmana pjesama stoji cijeli bend dok je za mastering zaslužan Denis Blackham, Skye Mastering (Škotska).

Poslušajte EP – https://lnk.to/NotNowNotEverEP

pogledajte spot: https://www.youtube.com/watch?v=iO7dKiWAUM0