Upoznajte Emu Jusić

Mlada pjevačica dolazi iz dobro potkovane glazbene obitelji, a sada je konačno predstavila i svoj prvi singl.
Vokalnim sposobnostima već je očarala na prošlogodišnjem koncertu “La musica di notte” u čast Đele Jusića, Eminog djeda i legendarnog dubrovačkog glazbenika, gdje je izvela pjesmu Đele i Arsena “To sam ja” i oborila publiku s nogu.
Ema piše tekstove od malih nogu, a već u ranoj dobi shvatila je kako su joj dovoljni papir i olovka da prenese emocije koje drži u sebi. Do danas je napisala oko 50 pjesama, no “Dovoljna” ima posebno značenje jer je proizašla iz Eminog vlastitog životnog iskustva.

Koautor pjesme je Stjepko Zebec, alumni poznate jazz akademije u New Yorku, koji je zaslužan za glazbu, dok Ema, naravno, potpisuje tekst pjesme koji je nastao u petnaest minuta, a zajedno su upriličili aranžman i snimili pjesmu u svega dva sata. Za režiju, kameru i montažu videospota zaslužan je Karlo Jambrović Plavi.
Ema Jusić ime je koje će zapamtiti svi koji čuju njezin glas, a ovaj singl svakako će biti odlična odskočna daska za karijeru mlade pjevačice, koja kad nije na fakultetu ili u glazbenoj školi, sjedi doma za klavirom, svira, pjeva i uživa.

Ema Jusić – “Dovoljna”