Priča o prepoznavanju u novoj pjesmi Barbare Munjas “Kad tad”

Uvijek posebna i svoja Barbara Munjas predstavlja očaravajuć novi singl “Kad tad” koji nosi vedru, refleksivnu atmosferu u kojoj je moguće prepoznati trenutak.
Ono što je nastalo kao pjesma u kazalištu za kazalište, od samog trenutka nastajanja je, bilo jasno da to neće biti njezin jedini život već da će izaći i kao singl.
U duhu cijele priče i povijesti ove pjesme snimljen je spot u tom istom porečkom kazalištu, a spot sadrži neke detalje i radnje koji su dio predstave, no ipak prilagođeni video spotu.
Nastao u produkciji Rose-art, režiju za spot potpisuje David Belas, kameru Karla Carević i Alen Šajina, za montažu su zaslužni Pino Ružić i David Belas, za tehniku i logistiku Ivan Pisak, a asistenciju je pokrila Tea Šimičić.


Pjesma “Kad tad” je nastala za istoimenu predstavu u produkciji POU Poreč čiji su autori David Belas, Suzana Rupenović i Dario Filipović. Uz Davida Belasa režiju predstave potpisuje i Vesna Stilinović. Jedna od glavnih niti ove predstave je sinkronicitet koji se promatra kroz susret dvaju stranaca i razvoj njihovog odnosa dok čekaju tramvaj koji kasni, i na temelju čitave atmosfere i osjećaja u toj predstavi nastala je “Kad tad” koja zaokružuje priču u minimalističkom ozračju.
Glazba i tekst: Barbara Munjas
Klavijature: Alen Bernobić
Mastering: Marko Kalčić
Cover art: Ira Tomić

Pjesma “Kad tad” dostupna je na svim streaming servisima.