Željko Bebek posvetio pjesmu svojoj kćeri

Legendarni Željko Bebek novu je pjesmu i spot posvetio svojoj kćeri, kao i svim očevima koji će jednog dana svoje kćeri pratiti do oltara, do izabranika njihovog srca.
Nije puno trebalo da na novu pjesmu reagiraju brojni obožavatelji i ostave svoje komentare oduševljenja na YouTubeu, u samo sat vremena spot je vidjelo preko 2000 ljudi. Predivne stihove hitmajkera Nenada Ničevića uglazbio je Branimir Mihaljević koji je napisao i aranžman.


Uz slavnog oca buduću je mladenku u videospotu odglumila Katarina Bebek, a kako se u gitarskim solo dionicama pojavljuje i njezin brat Zvone Bebek možemo ovo nazvati pravim obiteljskim videom. Režija i ovog spota povjerena je Sandri Mihaljević, redateljici mnogih Bebekovih spotova.
Pjesmi “Kćeri moja” prethodili su hit singlovi “Kupit ću nam sat”, “Učini me sretnim”, “Dunavom” i “Sto sam dana pio” koji se nalaze na albumu “Mali oblak ljubav”, jednom od najprodavanijih domaćih izdanja. Još jedna od pjesama na novom albumu je i duet Željka Bebeka i Zvone Bebeka, “Kakav otac, takav sin”, tako da će i svi očevi sinova uskoro dočekati videospot za svoju pjesmu.