Stjepan Lach predstavlja debitantski album “Više od ljubavi”!

Kasna jesen vrijeme je kojem se posebno radujemo jer se bliže svima dragi Advent, Božić i Nova Godina. Ako još uvijek ne znate što pokloniti pod bor onima koje volite, dopustite da vam predložimo novi album Stjepana Lacha “Više od ljubavi”. Ova topla ljubavna poslastica zasigurno će ugrijati mnoga srca, navući osmijehe i zaraznim ritmovima natjerati na ples.
Stjepanovoj prepoznatljivosti mnogo je pridonijela i HRT-ova uspješnica A strana. Posebno je zanimljivo da je od svog pojavljivanja u emisiji Stjepan propustio samo jednu emisiju, a od ovog prosinca moći ćete ga pratiti i u novoj sezoni. Manje je poznato da je Stjepan svoju vokalnu izobrazbu stekao u Školi pjevanja Husar&Tomčić, a kako sam često ističe, sve što je dosad u glazbi postigao ne bi se ostvarilo da nije bilo podrške Škole, tj. njegovih mentorica Ivane Husar i Martine Tomčić.

 



Na albumu se nalaze dvije potpuno nove pjesme uz osam već objavljenih singlova. Likovno oblikovanje albuma potpisuje Zdravko Terkeš, a album je izdan od strane Aquarius Recordsa.
Ono čemu se svi posebno veselimo su nastupi uživo na kojima ćemo moći doživjeti sjajnu atmosferu koju Stjepan priprema sa svojim bendom, ali radi trenutno aktualnih mjera Stožera, planirani koncerti su nažalost odgođeni. Svi detalji oko novih termina bit će pravovremeno objavljeni na Stjepanovim društvenim mrežama (Facebook, Instagram). Ovogodišnji rasprodan koncert u Zagrebu najbolja je pozivnica da se pretplatite kako obavijest ne bi stigla prekasno do vas.