Sunnysiders izbacuju emotivnu bombu “Tiny Soul”, treći singl s hvaljenog albuma “The Bridges”

Sunnysiders, najpoznatiji hrvatski blues-rock sastav kojeg uz Antoniju Vrgoč Rolu, čine dugogodišnji basist Daleke obale, Boris Hrepić Hrepa, predstavljaju treći singl s diljem svijeta prihvaćenog i hvaljenog studijskog albuma “The Bridges”.
Riječ je o “Tiny Soul”, za koju sami kažu da je najemotivnija, najosjetljivija, a ujedno i najnježnija pjesma koju su ikada napisali. Naime, tužna tema pjesme vrti se oko roditelja koji se opraštaju od svoje devetomjesečne bebe koja je izgubila bitku s teškom bolešću.
Na ovoj iznimno emotivnoj pjesmi Sunnysiders su ugostili talijanskog bluesera Lorenza Picconea, koji se pridružio njihovoj velikoj obitelji etabliranih gostiju s albuma “The Bridges”, sastavljenoj od sveukupno 20 izvanserijskih domaćih i stranih glazbenika.

“Jedan od prvih kojeg smo kontaktirali je Lorenzo Piccone, talentirani i senzibilni talijanski blues glazbenik, za kojeg smo odmah znali da će svojom nježnom vještinom sviranja lap steel gitare doprinijeti, uz Rolin emotivni vokal i isposničku mantra ritam podlogu Lea Anđelkovića i mene, cjelokupnom atmosferskom zvuku ove pjesme” ponosno ističe Boris Hrepić Hrepa.
Pjesma “Tiny Soul” snimljena je u zagrebačkom Sound Station Studiju i u Pike Studiju u Albissola Marini u Italiji. Miksao ju je Mike Wilson, producirao Leo Anđelković u Ardent Studiju u Memphisu, a masterizirao Mauro Širol u Školi glazbene produkcije i multimedije (MPA Academy) u Zagrebu.
Singl “Tiny Soul” slušajte na omiljenom streaming servisu – https://lnk.to/TinySoul