U novom singlu “Mala soba” grupa Ti, ja i moja mama evocira potrebu za povlačenjem i izolacijom

U pandemijskim vremenima, kada su mnogi od nas na vlastitoj koži doživjeli iskustvo karantene, bend Ti, ja i moja mama u svojoj pjesmi uspijevaju prikazati pozitivan i samoiscjeljujući potencijal samovanja.
Novi singl “Mala soba” introspektivna je pjesma o stanju zamora, padu energije i potrebi da se povučemo i u doticaju sa samima sobom iscijelimo umor i zasićenje životnom rutinom.

“Nisam dobro i ne mogu van, ne traži od mene da išta dam”, pjeva autorica pjesme Ana Opalić koja je ovog puta preuzela ulogu glavne vokalistice. Opalić potpisuje glazbu i tekst, dok joj se u aranžmanu pridružio producent Konrad Mulvaj, zaslužan i za miks. Mastering je odradio Pavle Miholjević.

Klavir, vokal i diskretna instrumentalna pratnja te producentski pečat novog suradnika Konrada Mulvaja iznenadit će one koji očekuju da će nove pjesme benda slijediti zvuk s nastupnog albuma grupe “Teška kao dno”.
TJMM nastavljaju svoju suradnju s prijateljicom benda Andreom Vidović koja se u videospotu za pjesmu “Mala soba” ponovno pojavljuje u glavnoj ulozi dok je kamera i montaža bila je u rukama Ane Opalić. https://www.youtube.com/watch?v=3_f3pmj5jx4