Aquarius Records i Kaleido Music početak suradnje predstavljaju žestokim singlom “Statua” Rap Riberyja feat Khan & Delta

Kaleido Music je novonastala izdavačka kuća koja planira raditi s izvođačima koji stvaraju urbanu, modernu i svježu glazbu, a u sklopu suradnje na adresi diskografske kuće Aquarius Records u Petrovoj 138 otvoren je i Kaleido Studio. Studio je je zamišljen kao “Meka” za nove glazbene generacije i izvođače, a Kaleido će svakom izvođaču osigurati kompletnu organizaciju u glazbenom, distribucijskom i promocijskom smislu.
Cijeli mehanizam distribucije i promocije novih izvođača je dodatno osiguran suradnjom između Kaleido Music i Aquarius records u kojem Aquarius omogućuje lakšu i bolju distribuciju Kaleido izvođača te pruža tehnički i promocijsku podršku.


Kaleido music je osnovalo šest članova: Hrvoje Dominko, Darjan Delač, Anto Jozelić, Luka Karamarko, Filip Majdak i Mirza Kurtović.
Ovu suradnju u glazbenom smislu navljuje novi singl zagrebačkog repera Rap Riberyja “Statua” na kojem su mu se pridružili Khan i Delta.
Pjesmu “Statua” prati i upečatljiv videospot kojeg režijski potpisuje Ivan Johnieboi Radović

Pjesma “Statua” dostupna je na svim  streaming servisima.