Natali Dizdar za manje od tri tjedna stiže u Tvornicu kulture

Koncertna bajka Natali Dizdar koja je trebala biti održana za Valentinovo, novi termin dobila je prigodno u dane oko obilježavanja još jednog posebnog dana – Dana žena.
Bit će to savršena prilika da Natali pred publikom izvede hitove koji posljednjih mjeseci oduševljavaju njezine fanove, poput pjesme “Kad mislim na to” ili odličnih singlova koje je izdala u sklopu projekta BETI – “Slobodna” ili aktualnog “Bez ljubavi”.

Natali trenutačno završava rad na dva EP-a, onaj koji će izdati u sklopu projekta BETI, te drugi, u vlastiom solo aranžmanu, ali osim snimanjima posebno se veseli upravo izlasku pred publiku i izvođenju pjesama uživo. Nakon bogate turneje po Hrvatskoj i regiji Dan žena pravo je vrijeme da se Natali opet vrati pred zagrebačku publiku.

 


“Veselim se napokon nastupiti u Tvornici. U 2022. ušla sam s nekom novom energijom i optimizmom. Nadam se da nam slijede neki bolji dani, a takav dobar osjećaj želim i svima koji će biti s nama na velikom koncertu do kojeg nestrpljivo odborjavam dane. ” – rekla je Natali.
Posljednji kontingent ulaznica je u prodaji. Ulaznice po povoljnijoj cijeni od 100 kn možete potražiti do 1. ožujka, a nakon toga cijena raste na 120 kn. Ulaznce su dostupne u sustavu Entrio.
Ulaz na koncert biti će moguć samo ako se uz ulaznicu predoči covid potvrda, liječnička potvrda o preboljenju ili potvrda o negativnom testiranju na covid, ne starija od 48 sati.