Davor Baraba Project predstavlja power baladu “Pogledaj me”

Nekada je nastupao po cijeloj Europi, a sada mu najveće zadovoljstvo pruža pretvaranje njegovih starih zapisa u moderno ruho uz pomoć mladih snaga.
Nastala na istom principu, “Pogledaj me” je pjesma modernog aranžmana kojoj je cilj pokazati da se pravoj ljubavi ništa ne može naći na putu. Autor teksta i glazbe je sam Davor Baraba, a aranžman je napravio Olja Dešić.
“Pjesma je inspirirana njome i govori o vječnoj i uvijek aktualnoj temi, ljubavi. Govori o odnosu dvoje ljudi koji nadilaze svoje različitosti i strahove te se prepuštaju onom najljepšem – međusobnoj ljubavi”, kaže Davor.

Iskusni multiinstrumentalist i kantautor polako korača prema albumu, a drugi je to singl kojega je objavio nakon potpisivanja ekskluzivnog ugovora s diskografskom kućom Croatia Records. Davor se na to posebno osvrnuo najavivši ono što slijedi: “Planovi za dalje su dovršetak materijala za album koji će izaći u suradnji s izdavačkom kućom Croatia Records, a onda po izlasku albuma slijedi prezentacija objavljenih materijala kroz nastupe uživo.”
Za vizualno atraktivan spot sniman u centru Zagreba zaslužni su Vladimir Feltrin i Šarf Produkcija s kojima je Davor Baraba Project surađivao i na prethodnom singlu.

Davor Baraba Project – Pogledaj me