Miljenica hrvatskog radijskog etera Ava Max predstavila novi zarazni pop singl

Globalna pop senzacija Ava Max, iza koje stoji niz multiplatinastih singlova, predstavila je danas željno iščekivani novi singl “Maybe You’re The Problem”. Njezin besprijekoran pop zaraznoga tempa već je dosad osvojio hrvatski radijski eter i lansirao je među najveća strana glazbena imena, što potkrepljuje činjenica da je jedna od rijetkih glazbenica čije su apsolutno sve do sada objavljene pjesme završile na listi ARC 100 i tamo se zadržale mjesecima.
 
Nova ljetna himna koju od danas možete pronaći na streaming servisima, otkriva dašak novog albuma, a popraćena je sjajnim video spotom kojeg je režirao ni manje ni više nego cijenjeni Joseph Kahn iza kojeg su uspješne suradnje na najpoznatijim spotovima Britney Spears, Taylor Swift i Jennifer Lopez.
 
 
 


‘’Svi uvijek govore ‘nije do tebe, problem je u meni’, ali ponekad stvarno problem nisam ja, nego ti!!’’. Kako Ava otkriva : “Stvaranje “Maybe You’re The Problem” bilo je tako zabavno – ova nova glazba na kojoj sam radila najosobnija je glazba koju sam ikada napravila. Jedva čekam da ju uskoro podijelim s vama.’’
 
 “Maybe You’re The Problem” servirana nam je nakon sjajne suradnje sa DJ Tiëstom na globalnom hitu “The Motto” koji je dosegao top 5 prestižne Billboardove ljestvice dance i elektroničkih hitova te je ujedno i njeno prvo službeno izdanje nakon prošlogodišnjeg ‘’bangera’’, pjesme  “EveryTime I Cry”.