Kome to Domenica poručuje “Di si da se volimo?

 

Nakon najave velikog koncerta u zagrebačkoj Areni 2030. godine, Domenica vrijedno radi na novim pjesmama. “Di si da se volimo?” njen je novi singl proizašao iz radionice bračnog para Huljić.
Novi singl prati i spot u kojem se u glavnoj ulozi pojavljuje Alan Walme, njen plesni partner iz showa “Ples sa zvijezdama”. “S obzirom na to da je Alan osoba s kojom trenutno provodim najviše vremena, nekako mi je sasvim prirodno došla ideja da naše prijateljstvo i suradnju nastavimo i zaokružimo u ovom projektu. Uz plesove koje smo otplesali, zajednički spot će nam ostati najljepša uspomena na ovaj show”, dodala je Domenica.

Redateljica spota je Lana Zaninović, direktor fotografije i snimatelj Goran Pribičević, a za montažu je bio zadužen Velimir Doktor Oga Crljić.
Osim plesnih izazova, čekaju je snimanja novih pjesama, ali i već prije dogovoreni koncerti. “Najveći plan za 2030. godinu sam nedavno podijelila i izazvala ogromnu reakciju koju stvarno nisam očekivala. Do tada, jedini je plan biti marljiva, pomalo raditi na novim pjesmama, isto tako odraditi puno koncerata. Sretna sam što me upravo po tom pitanju čeka jako radno ljeto”, zaključila je na kraju.

DOMENICA – DI SI DA SE VOLIMO (OFFICIAL VIDEO 20