Max Hozić u povratničkom singlu opjevao vječnu ljubav “Neka ova sreća nema kraj”

Max Hozić, nagrađivani pjevač koji je tijekom karijere ostvario brojne zapažene nastupe i suradnje s nekim od najpoznatijih glazbenih imena u zemlji i regiji, nakon pandemijske stanke kreće punim jedrima. Dovršio je dugo najavljivani drugi album čiji skorašnji izlazak najavljuje singl “Neka ova sreća nema kraj” kojem je Max autor glazbe i teksta.

“Oduševljen sam ovom divnom pjesmom koja je tako spontano nastala. Dugo sam već imao glazbeni motiv u glavi koji se u pjesmi dosta ponavlja, a želio sam napisati pjesmu koja govori o vječnoj ljubavi. Također sam želio da na njoj sudjeluju najkvalitetniji glazbenici i da se igraju, slobodno kreiraju ono u čemu su najbolji. Zahvalan sam im od srca na ljepoti koju su utkali u moju pjesmu te se nadam da će slušatelji uživati u lijepim notama, onako kako uživam i sam” kaže Max. Rezultat je pjesma koja beskompromisno traje skoro 6 minuta, ali je ujedno jako pitka, pjevna i s konstantnim rastom u aranžmanu kojeg je fenomenalno napravio Toni Eterović. Gitare je odsvirao maestralni Marko Vojvodić, bas Zvjezdan Marjanović, klavijature Toni Eterović i bubanj, jedan jedini, Dado Marinković. Uz Jadranku Krištofić na pratećim vokalima, Saša Jakelić je također ostavio dio svog lijepog tenora.


Max, koji već godinama putem svoje firme “Nego Kako” radi spotove je također odlučio sam vizualno dočarati svoju pjesmu. Uz pomoć vrsnog fotografa Gorana Katića donosi nam najnoviji video uradak za svoj novi singl “Neka ova sreća nema kraj”.

“Imao sam želju lijepo na miru i bez stresa napraviti spot za ovu pjesmu. Želio sam prikazati tu nekakvu osobnu želju za boljim sutra, težnju ka vječnoj ljubavi, emociji koja ne prestaje. Nisam želio ništa napadno i agresivno, iako energično da, pa ima dosta smirujućih kadrova, kadrova očiju, tu je i more, ali i balerina koja je vizija nježnosti, elegancije i suptilnosti. Dio sam snimao u prekrasnoj Komiži, a dio u studiju “Foto Svijet” kod mog dragog prijatelja Gorana Katića.”


Pjesmu “Neka ova sreća nema kraj” će uživo Max izvesti prvi put na koncertu kojeg nam priprema u Klubu Kazališta Komedija, 4. lipnja. U pratnji benda i posebnih gošća Danijele Pintarić i Pamele Ramljak, razveselit će goste selekcijom pjesama s prvog i drugog albuma. Publika također može očekivati neke od najljepših svjetskih evergreena te mjuzikl brojeva kojima će podsjetiti na njegove prve profesionalne korake – solističke uloge u kazalištu Komedija.

“Želim na najbolji način gurnuti u zaborav najgore dane mog života, a to je ovaj pandemijski zatvor koji smo proživjeli. Želim pjesmom i lijepim druženjem proslaviti priliku da se bavim onim što volim, a i konačno dati odgovor svima onima koji me već godinama pitaju “Kad će koncert u Zagrebu?”. Sa mnom na bini će se naći moji prijatelji iz benda, moj prijatelj i producent Toni Eterović, a i prijateljice i kolegice – Danijela Pintarić i Pamela Ramljak. Zašto ponavljam prijatelji i prijateljice? Upravo zato što je to glavni nazivnik ovog koncerta. Dobra i pozitivna energija, želja da opušteno stavimo brige po strani i pustimo duši neka diše. Pozivam svih da dođu u subotu 4.6. u Klub Kazališta Komedija i uživaju.” kaže Max.

Slušajte Singl “Neka ova sreća nema kraj” slušajte OVDJE
na svim streaming servisima – https://lnk.to/MaxSreca