Od Paga do Splita – Marko Kutlić otkrio spot za novu pjesmu “Budiš me”

Marko Kutlić, jedan od najprepoznatljivijih i najboljih mladih vokala u regiji, nastavlja s oduševljavanjem publike i glazbenih urednika te otkriva novu pjesmu “Budiš me”, s kojom stiže na splitske Prokurative.
Ova pjesma koja je nastala spontano posebno ga raduje i veseli, a od njezinog stvaranja do izlaska, kako kaže Marko, u njemu se slušajući i pjevajući javlja osjećaj radosti i topline.

Marko je radio sam na glazbi, a tekst je pisao s dugogodišnjim prijateljem i suradnikom Aleksandrom Čubrilom Sašom. Produkciju potpisuje mladi producent Antonio David Perina, a osim njega na pjesmi su gostovali i razni glazbenici.

 


“Bubnjeve je, kao i u većini pjesama koje su objavljene u zadnje dvije godine, maestralno odsvirao Dado Marinković, a prateće vokale koji se čuju u zborskom dijelu pred sam kraj pjesme snimili su Nela, Nika Turković i Tea Mudrovčić, nova članica mog pratećeg benda”, rekao je Marko i najavio atraktivan nastup na Splitskom festivalu na kojem će nastupiti 3. srpnja.

 


Spot za pjesmu snimljen je na otoku Pagu i to u jednom danu, što je za sve uključene u projekt bilo zabavno, ali i izazovno.
“Nismo znali da na otoku Pagu ima toliko zmija, s jednom od njih je glumica imala bliski susret, ali Bogu hvala nitko nije stradao i vratili smo se kući živi i zdravi”, ističe Marko.
Iza ideje stoji Antonio David Perina koji je sve snimao uz pomoć direktora fotografije Patrika Vukovića. Za kostime je bila zadužena mlada dizajnerica Lorena Gečević, a uloge glumaca su utjelovili mladi, ali fantastični Lav Novosel i Karla Đinđić, koji su svojom glumom realizirali sve zamisli redatelja.

Marko Kutlić – Budiš Me (Official video)