Album „Zbirka zadataka“ niže pozitivne recenzije i predstavlja još jedan singl! Poslušajte „Moj kvart“

Nakon što je album ostvario šesteroznamenkasti broj pregleda na You Tubeu te nakon brojnih pozitivnih kritika, reakcija i recenzija, „Zbirka zadataka“ ide dalje i donosi novi singl „Moj kvart“, mladog izvođača pod imenom Makievski.


Spot je sniman u Novoj Gradiški pod redateljskom palicom Mislava Peteka & Brune Radovanića (brucimirius).


Kickass nam je rekao:
“Kad sam čuo Makievskog po prvi put, iznenadio sam se koliko je talentiran i rekao sam da ga moram imati na albumu. Nakon toga smo nastavili našu suradnju dalje. Glazbu za ‘Moj kvart’ odradili smo Mislav Sirovina ‘Sirko’ i ja zajedno, a pjesma je snimljena u njegovom studiju 136 records.”

“Ideja pjesme nastala je među ekipom, a snimljena je u 136 recordsu kod prijatelja Mislava Sirovine Sirka koji me je upoznao s Kickassom. Pjesma govori o svakodnevnici života u gradu, o širokom društvu u maloj sredini, o mom kvartu! Hvala Kickassu koji me pozvao da sudjelujem u Zbirci zadataka i predstavim Novu Gradišku i “MOJ KVART” među velikim imenima kao što su Stoka, Dante, Nered itd. Hvala mladom glazbeniku Loxu iz N.Gradiške koji je sudjelovao u spotu te Franji Medvidoviću kojem se, ovom prilikom, zahvaljujem na podršci i potpori“ – ukratko nam je rekao Makievski.
Spot možete pogledati na :

https://www.youtube.com/watch?v=B9owYt_7XHs
Album „Zbirka zadataka“ slušajte na streaming servisima:
https://bfan.link/zbirka-zadataka