Bruno Mars i Anderson .Paak očaravajući prvijenac “An Evening With Silk Sonic” napokon objavljuju na vinilu


“An Evening With Silk Sonic”, debi album dua Silk Sonic, kojeg čine zvjezdani hitmakeri Bruno Mars i Anderson .Paak, službeno je ovih danas nagrađen platinastim certifikatom, a danas album stiže i na vinilu!

Od najaktualnijih vijesti oko ovog moćnog tandema vrijedi naglasiti kako su Silk Sonic nominirani za nagradu MTV Video Music Awards, u kategoriji Najbolje grupe godine. Pobjednici će biti poznati u nedjelju, 28. kolovoza na MTV-u.
 


Podsjećamo kako su u travnju ove godine s dvostrukim platinastim hitom “Leave The Door Open” Silk Sonic osvojili četiri Grammy nagrade u kategorijama ‘Snimka godine’, ‘Pjesma godine’, ‘Najbolji R&B performans’ i ‘Najbolja R&B pjesma” te očarali s funky live izvedbom pjesme “777” u stilu ’70-ih.

Do jedne od najboljih glazbenih simbioza 2021. godine došlo je nakon što se dvojac zbližio tijekom svjetske turneje 24K Magic 2017.  i uspostavio kemiju koja je rezultirala sjajnim prvijencem. Svoj blagoslov dao im je i funk velikan Bootsy Collins, nekadašnji član Parliament-Funkadelica koji je ujedno i poseban gost na albumu.

“An Evening With Silk Sonic” na LP-u pronađite u svim Dancing Bearovim dućanima te putem web shopa – dancingbear.hr.

 

Silk Sonic – An Evening With Silk Sonic (LP)