Viktoria Meltzker remixirala je ljetni hit Brune Pietrija i Petea Sprucea “Don’t Let Me Go”

U dva mjeseca od izlaska “Don’t Let Me Go” se etabliarao kao vrhunski ljetni hit te ušao u prestižni klub od milijun streamova na platformi Spotify! Eksponencijalni rast savršeno pokazuje činjenica da su hrvatski korisnici Spotifyja DVOSTRUKO više slušali “Don’t Let Me Go” nego najveće hitove trenutka poput “Running Up That Hill” Kate Bush, ili pak “Glimpse Of Us” Jojija i “About Damn Time” Lizzo koji je tjednima broj 1 na Billboard Hot 100 listi.
Sada je mađarska DJ-ica, radijska voditeljica i zvijezda Viktoria Meltzker odjenula novo ruho ovom bombastičnom hitu! Viktoria je dobitnica tri nagrade za najboljeg mađarskog DJ-a 2015., 2016. i 2019. godine, bila je nominirana za MTV EMA nagradu 2020. godine, dok je 2021. godine osvojila lokalnu IFPI nagradu za najbolju mađarsku dance/electro snimku. Mađarica godišnje odradi između 250-300 nastupa između ostalog u Vegasu, LA-u, Miamiju, Japanu, Indiji, Kini te diljem Australije i Europe uključujući rezidencije na Ibizi i najveće festivale poput Szigeta. Viktoriju na Instagramu prati preko 250 tisuća ljudi, prikupila je preko 20 milijuna streamova, a srca mnogih osvojila je pobijedivši u mađarskoj inačici emisije Masked Singer.

 


Originalna verzija singla “Don’t Let Me Go” našla se na najvećim svjetskim dance playlistama, a na House Music 2022 singl se popeo na visoko 2. mjesto bok uz bok najvećim svjetskim dance hitovima “Afraid To Feel”, “Belly Dancer”, “Crazy What Love Can Do” i ”History”. Radijske postaje na Bliskom Istoku, u Africi i Sjevernoj Americi te diljem Europe za svoje etere biraju baš ovaj ljetni banger dva mlada hrvatska producenta, a MTV stanice u Njemačkoj, Italiji i Portugalu vrte efektan lyric video. Hrvatski slušatelji također prate svjetske trendove, pa se “Don’t Let Me Go” čvrsto drži na Shazam Croatia ljestvici, a našao se i na Deezer Croatia top listi na 2. mjestu.

”Volio bih da se pojedinačno mogu zahvaliti svima koji slušaju naš singl diljem svijeta, a pogotovo slušateljima iz Hrvatske i regije. Smatram da je “Don’t Let Me Go” početak jedne nove ere te da je postavljen standard po kojem trebam raditi i u budućnosti.”, izjavio je Bruno Pietri nakon dosegnutih milijun streamova.

”Kad je pjesma bila napravljena i prije nego je igdje izašla znao sam odmah da ima velikog potencijala. A upravo se to i dokazuje ovim brojkama! Naravno, taj potencijal se nebi ostvario bez pomoći Dancing Beara i Warner Musica, na čemu sam jako zahvalan!”, dodao je Pete Spruce.

Talent ovo dvoje mladih glazbenika prepoznala je jedna od najvećih svjetskih diskografskih kuća Warner Music Group koja je odlučila u suradnji s Dancing Bearom podržati i izdati singl “Don’t Let Me Go”. Bruno Pietri i Pete Spruce tako su postali jedni od prvih glazbenika s ovih prostora koji su dobili priliku izdati singl za major label, dok Dancing Bear nastavlja svoj niz lansiranja domaćih glazbenika na svjetsku glazbenu scenu.

Slušajte remix singla na omiljenom streaming servisu – https://brunopietri.lnk.to/DontLetMeGoViktoriaMetzkerRemix