ORDER OF MINERVA – Army Of The Lost Prvi singl i video

Od danas na svim digitalnim platformama ARMY OF THE LOST, novi singl ORDER OF MINERVA, popraćen i spotom.
“Order Of Minerva” nastala je tijekom mračne ere karantene s ciljem da Melodic Metalu donese novo svjetlo nade.
Karakterizira ih prisutnost šarmantne, ali agresivne frontmenke i tima vještih glazbenika posvećenih power progressive metalu iako pod utjecajem mnogih drugih žanrova.
Cijeli projekt je koncept koji se temelji na svim proturječnostima modernog društva: usamljenosti čovječanstva uzrokovane društvenim mrežama i drugim alatima izolacije, iskorištavanju zemljinih resursa, nedostatku ciljeva za mlade generacije i kako bi to učinio projekt postavlja sve događaji o kojima govore pjesme u ne tako dalekoj budućnosti gdje je voda postala najdragocjenija i najskuplja stvar za čovječanstvo.


Gradovi su mala uporišta u beskrajnim pješčanim pustinjama u kojima velike multinacionalke upravljaju svime nasiljem, ravnodušnošću i nepravdom, a siromašni pokušavaju preživjeti. “Red Minerve” je tajna skupina pobunjenih anarhista koji imaju za cilj ravnopravno podijeliti resurse sa svima, ali nasilje donosi nasilje.
Order of Minerva će izdati seriju singlova koji će potom sastaviti cijelo djelo koje će ugledati svjetlo u obliku punog albuma.

bend čine:
Elisabetta Furlanetto (vokal)
Enrico Antonello (gitara)
Gilles Boscolo (Klavijature)
Gianpaolo Falanga (bas)
Andrea Zen (bubnjevi)

https://www.youtube.com/watch?v=hEZU-w_J8PI