Posebno izdanje diskografske kuće Dancing Bear

 

Nas Dino Dvornik, hrvatski kralj funka i glazbeni vizionar koji je bio uvijek ispred svog vremena, i ostavio je dubok i nezaboravan trag u povijesti hrvatske glazbe , dok je meni osobno znacio puno vise. Dino kojeg sam ja znala, je zapravo bio velika dobrica, duhovit i zabavan, ponekad usamljen i ranjiv, ali djetinje razigran i nestasan te mi se uvukao pod kožu, kao i mnogima s kojima je bio u kontaktu. Uvijek sam postovala tu njegovu beskrajnu kreativnost i voljela njegovu posebnost pa smo se na neki nas nacin dobro razumjeli i uvazavali.

Suradivali smo dugi niz godina i lijepo se druzili za vrijeme mog rada u Jugotonu/Croatia u Recordsu , a mojim prelaskom u Dancing Bear i na njegovom posljednjem album ‘Pandorina kutija’
Cijela prica s “Pandorinom kutijom” krenula je 2006. kada je Dino krenuo raditi na albumu nakon sestogodisnje diskografske pauze. Kao najava izdanjau srpnju 2008. pušten je singl ‘Hipnotiziran’, čija promocija promocija je bila ujedno i zadnja Dinova promocija uopće. Kad god je se prisjetim, preplave me posebne emocije, ali mi sjecanje na neke detalje s tog naseg druzenja izmami i poneki sjetan osmijeh kazala je Boba Kovač uoći izlaska posebnog izdanja Dine Dvornika .