Luka Gotovac otkriva tko je “Ovisna”

Prije samostalne glazbene karijere Luka je nastupao u raznim cover bendovima, kao i u brojnim mjuziklima. Između ostalih i mjuziklu “Jadnici” koji slovi kao jedan od najpopularnijih mjuzikala svih vremena, za koji je Luka bio i koautor hrvatskog prepjeva. S “Jadnicima” je stekao dragocjeno i nezaboravno iskustvo te nastupao u Dvorani Vatroslava Lisinskog, na splitskim Prokurativama i Areni Varaždin. Sada predstavlja pjesmu “Ovisna”, s kojom će nastupiti na festivalu zabavne glazbe Darfest.
U pjesmi progovara o ljubavnom trokutu u kojem žena bira materijalno bolju priliku, ali na kraju shvati što je izgubila napuštanjem svog muškarca i da je o njemu još uvijek “Ovisna”.


Autori glazbe i teksta su Luka Gotovac i Vanja Štrukelj, koji zajedno s Davorinom Silađijem potpisuju i aranžman.
Za pjesmu “Ovisna” Luka je sam osmislio i režirao zanimljiv video spot u kojem glavnu ulogu nosi Marija Protulipac, poznato lice iz showa “Gospodin Savršeni”. Spot je sniman u cabaretu Rebuy Stars, u sklopu kasina u centru Lumini u Varaždinu. Većina glumaca i statista u spotu zapravo su Lukini prijatelji s fakulteta. Kao i u prethodnim spotovima, Luka se pojavljuje s bendom, a karakteristična koreografija spotu daje poseban pečat.

Luka Gotovac – Ovisna (OFFICIAL VIDEO