Mia zasjala u jesenskom hitu “Sunce moje”

Pjesma će slušatelje zaraziti catchy refrenom i prepoznatljivim dropom. Hrvatska predstavnica na Euroviziji očito sve više teži urbanom zvuku što će zasigurno privući i novu publiku, a ujedno i proširiti njezine horizonte.

Na pjesmi je Mia, kao i uvijek, radila s Vjekoslavom Dimterom i Damirom Bačićem, s kojima joj do sada uspjeha nije nedostajalo. Unatoč dosljednosti i uspjehu koji ih je do sada pratio, pjesma “Sunce moje” je specifična po tome da je to prva produkcijska suradnja s producentom Bojanom Šalamonom-Shallom iz Rubikon Sound Factoryja. Rezultat toga je malo drugačiji aranžman i zvuk koji je pjesmu približio modernom pop izričaju.

Putopisni spot je sniman u prekrasnoj Istri i obiluje živopisnim pejzažima jedne od najljepših hrvatskih regija. Za videospot je zaslužan dvojac iz Lumiere produkcije, Artem Dushkin i Mateo Jurčić s kojima Mia također rado surađuje, a možete ga pogledati na LINKU. Za styling u spotu se pobrinuo Goran Čižmešija (Style Seconds). Naša ovogodišnja predstavnica na Euroviziji će na krilima pjesme “Sunce moje” otputovati u New York gdje će 6. studenog nastupati kao posebna gošća na Eurovizijskom Halloween partyu.

MIA – SUNCE MOJE (OFFICIAL VIDEO)