Mirna Škrgatić u ulozi “crne udovice” u videospotu za novi singl “Ostani tu”

Nakon dva studijska albuma, glazbenica i autorica Mirna Škrgatić predstavlja dašak potpuno novog zvuka.
Singlom “Ostani tu” donosi zaokret u dosadašnjem glazbenom potpisu, a za pjesmu predstavlja i prateći videospot inspiriran starim talijanskim filmovima, u kojem se pojavljuju i poznata lica domaće glumačke i glazbene scene. Pjesma označava i početak suradnje s producentom Tomislavom Franjom Šuškom, a u njenom kreiranju sudjelovala je i Ivana Kindl.
Videospot za pjesmu redateljski potpisuje Vanja Vascarac, koji je inspiriran starim talijanskim filmovima Daria Argenta htio napraviti “pomaknutu female-empowered priču o neobičnom sestrinstvu”. Uz Mirnu, nositeljicu ove glazbene priče, i statistice, u spotu se u ulozi “žrtava” pojavljuju i cijenjeni domaći glumci Domagoj Janković i Miran Kurspahić te frontmen benda Detroit Groove Gang, Bojan Đurđević a.k.a. Jim July.

 

Nova pjesma najava je i njenog novog studijskog albuma, koji možemo očekivati tijekom sljedeće godine. I dok je prva dva albuma snimala s producentom Markom Mrakovčićem, novi materijal, što uključuje i pjesmu “Ostani tu”, nastaje u suradnji s producentom Tomislavom Franjom Šuškom. “Iskreno, nisam mislila da ću nakon Marka s kojim sam imala sjajnu suradnju, naći producenta s kojim ću odmah kliknuti, ali mogu reći da zbilja imam sreće jer je Šušak odmah skužio što želim, a kako imamo slične glazbene afinitete, jako sam sretna i zadovoljna suradnjom”, objašnjava.

Mirna – Ostani tu (Official video)