Novi album DOCKER’S GUILD: The Mystic Technocracy – Sezona 2: The Age of Entropy

Treći album Docker’s Guilda: The Mystic Technocracy – Season 2: The Age of Entropy danas je vani na svim digitalnim platformama, dok će za nekoliko dana biti objavljen u fizičkom formatu (CD Digipack).
Docker’s Guild je impresivna i moćna progresivna metal “SPACE OPERA” koja će se razvijati kroz 5 “sezona” i 4 “knjige” za ukupno 9 albuma.

Sveukupni narativni luk svemirske opere Docker’s Guild prilično je složen i razrađen je do najsitnijih detalja. Album za albumom, posjetit ćete mračni svijet The Mystic Technocracy, gdje tehno-organska vanzemaljska rasa zasnovana na siliciju pokušava izbrisati sav život na Zemlji putem organizirane religije, dok izmučeni znanstvenik obavlja svoju životnu misiju spašavanja. čovječanstvo. Potraga za njim odvest će ga kroz svemir i na osobno putovanje s kojeg nema povratka.


Upoznat ćete mnoge likove kao što su dr. Jack Heisenberg, Tith, ZZ-999, kardinal Berengar Yersinia, Lucy Higgs, Adam V, Camilla, Cassilda i mnogi drugi.
Posjetit ćete vanzemaljske svjetove Silix IV i Carbonia u galaksiji Andromeda i otputovati u prošlost u doba dinosaura kako biste svjedočili njihovom izumiranju.
Novi album “The Mystic Technocracy – Season 2: The Age of Entropy” nastavlja priču u znatno mračnijem tonu i uz pomoć 18 posebnih gostiju među kojima su
Anneke Van Giersbergen
Amanda Somerville
Sascha Paeth
Nita Strauss
Ana Portalupi
Joel Hoekstra
Helly
….i mnogi drugi….
Link: https://www.dockersguild.com/home
Prednarudžba: https://www.elevate2records.com/prodotto/dockers-guild-the-mystic-technocracy-season-2-the-age-of-entropy/