Nove i energične Neverne bebe – singlom “Ćuti” najavljuju album “Hodaj” koji je dostupan na streaming servisima

Novim spotom za singl “Ćuti” grupa Neverne bebe simbolički je najavila izlazak osmog studijskog albuma “Hodaj” u izdanju Croatia Recordsa i PGP RTS, koji je sada dostupan za preslušavanje na svim streaming servisima, a uskoro će se u prodaji naći i fizičko izdanje.
Spot za “Ćuti” na prvo gledanje šokira energijom, ali i subliminalnim porukama koje govore o osobnom preispitivanju. Snimljen je u autentičnom ambijentu lokaliteta Felix Romuliana u Zaječaru (Gamzigrad), koji se nalazi na popisu svjetske baštine UNESCO. Riječ je o modernoj sponi između prošlih i sadašnjih, turbulentih “cyber” vremena, djeci, ljudima i svakodnevnim unutrašnjim i vanjskim borbama kojima su te grupe izložene. Mistične poruke i potpuno novi imidž obilježili su singl kojim su Neverne bebe najavile novi album.


Osmi studijski album “Hodaj” ima 11 pjesama, a zanimljivo je da vizualni identitet omota čine umjetničke slike Mine Radović. Koncertna pop-rock atrakcija Neverne bebe sljedeće godine obilježava tri desetljeća postojanja i rada, a u okviru tog jubileja najavljuju 30 koncerata u 30 gradova. Većina tih gradova je, kako kažu članovi benda, posebno značajna za trnovit put koji su prešli od klupskog benda koji je u općem beznađu devedesetih branio rock kulturu u malim prostorima, do jednog od najpopularnijih sastava našeg podneblja. Koračajući njime, nisu odstupili od pravca kojim su i krenuli uz vjernost isključivo muzici kroz sviračku i vokalnu virtuoznost.