Rasprodana Arena Zagreb pjevala je uglas s grupom Dalmatino

Splitski glazbeni fenomen Dalmatino u dvadeset godina karijere objavio je sedam albuma, više od šezdeset pjesama te odsvirao nebrojene koncerte, ali 21.12.2022. i prepunu Arenu Zagreb će zasigurno pamtiti do kraja života.

Rasprodana Arena Zagreb u kojoj se smjestilo gotovo 20 tisuća najvećih obožavatelja grupe Dalmatino uglas je pjevala svaku pjesmu, a posebno glasno su odzvanjali najveći hitovi: “Dajem ti rič”, “Ditelina s čet’ri lista”, “Dvi sestre blizanke”, “Cvit od kamena” te prikladan blagdanski hit “Božić bijeli”. Iznimno dirljiv trenutak tijekom koncerta bila je posveta benda neprežaljenom velikanu Oliveru Dragojeviću kojem su posvetili pjesmu “Dođi noćas u moj san”.


Uz Ivu Jagnjića na vokalu i električnoj gitari te Zdravka Sunaru na bubnjevima, posebnu atmosferu u Areni Zagreb nosila je koncertna postava koju su činili Ante Gašpardi na klavijaturama, Vedran Gavrić na bass gitari, Miro Alduk na električnoj gitari, Jasenko Troković na perkusijama te Kristina Paćar i Monika Josipović na pratećim vokalima.

Publiku je kroz večer vodio Vedran Mlikota, dok su glazbeni gosti bili Jure Brkljača, Stjepan Štef Večković iz Ansambla Lado te kvartet Sequentia.

CD i DVD “Live 2022” možete nabaviti u svim Dancing Bearovim prodavaonicama te putem web shopa dancingbear.hr