Valerio i Alen Vitasović s “Milijuni srca” među Top 40 najemitiranijih singlova u hrvatskom radijskom eteru

Dok se zagrijavamo za iščekivanu utakmicu koju Hrvatska igra protiv Japana u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru, nove navijačke pjesme ostvaruju nove uspjehe!
Vatrena himna “Milijuni srca” iza koje stoje istarski glazbenici Valerio i Alen Vitasović sada se našla na listi HR Top 40, točnije na 25. mjestu najemitiranijih singlova u hrvatskom radijskom eteru, na kojoj se ujedno našla i kao novi ulaz.
Lista HR Top 40 je top lista Hrvatske diskografske udruge, odnosno jedina službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne i lokalne postaje.


“Jako sam zadovoljan što je pjesma došla do srca slušatelja i što se nalazi na HR Top 40 jer svi zajedno moramo bodriti našu reprezentaciju, a ne samo Alen i ja. U pjesmi se svi obraćamo našim Vatrenima, a ne samo Alen i ja. Trenutno je ključan trenutak za to i fanovima i navijačima bih prenio da do zadnjeg trenutka navijaju i da nikad ne odustanu jer niti naši Vatreni neće odustati. Trenutno utakmice pratim i navijam iz Makedonije gdje isto ima čestitki i lijepih riječi za našu reprezentaciju. Svi zajedno dignimo ruke visoko i navijajmo za naše borce.” poručio je sve popularniji istarski glazbenik Valerio, koji je ovime ostvario i svoj prvi ulaz na listu HR Top 40 u svojoj karijeri, kako prenosi HDU.

S druge strane, neponovljivi istarski bard Alen Vitasović, nadovezao se i svojim komentarom oko ovog uspjeha: “Jako me veseli što pjesma veoma dobro prolazi na top listama i među slušateljima. Nadali smo se tome, doista smo se potrudili i mislim da je pjesma to zaslužila. Super je što i naša reprezentacija pruža izvanredne igre. Samo naprijed, milijuni srca su uz vas!”

Pružimo podršku hrvatskoj reprezentaciji koja je nakon utakmica u skupini F zajedno s Marokom, Kanadom i Belgijom, po treći puta u povijesti prošla skupinu i izborila osminu finala na Svjetskom prvenstvu, a uz dodatnu podršku ne sumnjamo u daljnji uspjeh Hrvatske u narednim utakmicama. Vatreni, milijuni srca su uz vas!
Novi singl “Milijuni srca” slušajte na svim streaming servisima – https://lnk.to/ValerioAlenVitasovicMilijuniSrca