Predstavljamo Vam novi singl švicarske izvođačice Claudie Balle
‘running’

Nakon izdavanja svog hvaljenog novog studijskog albuma ALICE, Claudia Balla se vratila s još jednim videospotom iz projekta, ovaj put za emotivnu pjesmu ‘running’.

“Pjesma govori o kraju veze, trenutku kada netko shvati da ga druga osoba nije uspjela vidjeti onakvima kakvi stvarno jesu i stoga ih možda uopće nije ni voljela iz pravih razloga. Pjesmom se opraštamo od glazbenog svemira Alice jer Claudia već priprema sljedeće poglavlje” – započela je talentirana pjevačica.
“Novi video nas vodi u čarobnu, neprohodnu šumu, snimljenu u veličanstvenom Szilvásváradu u Mađarskoj (ujedno i mjestu snimanja filma “Kralj”), koja je metafora za neukrotivu i nepredvidivu prirodu ljubavi. Zadnja tri videa – “u mojoj glavi”, “beba” i sada “trči” – pričaju nam cijelu ljubavnu priču ako ih gledamo jedan za drugim” – rekla je Claudia o videu.

Sa sjedištem u Švicarskoj, Claudia Balla je pjevačica i tekstopisac koja je etablirala svoje ime kao uzbudljiv talent kojeg treba gledati. Claudia je na scenu stupila 2013. godine svojim debi albumom “Enough”. Ploča je kombinirala nježne, ogoljene melodije sa snažnim klavirskim baladama koje su je učinile silom s kojom se mora računati na europskoj glazbenoj sceni i utrle put za veće stvari koje dolaze.
Godine 2016. Claudia je izdala svoj drugi album, “Fire”, koji sadrži njen statement singl “Perfect”. Pjesma koja potiče na razmišljanje snažno se bavi trenutnim društvenim statusom žena i izazovima s kojima se još uvijek suočavaju žene diljem svijeta. Suvremena pop produkcija, mračni harmonijski elementi i iskreni tekstovi odjeknuli su u srcima slušatelja diljem svijeta.
Također je snimila dvojezični duet zimske tematike s poznatom švicarskom pjevačicom Sonjom Grimm (“Likely/Si vous saviez”). Svojim novim albumom “ALICE” Claudia nas poziva u svoju verziju Zemlje čudesa; tmurna i ponekad usamljena distopija, ali prikazana na delikatan način pun nade i blizak. Zvučno gravitirajući svojim prethodnim radovima, Claudia također produžuje svoje pisanje pjesama dalje, i melodijski i lirski.


video: https://youtu.be/30VDVP8s41A