Novi album emo titana Paramore ”This Is Why” dostupan u Dancing Bearu

Dugoiščekivani šesti studijski album “This Is Why” grupe Paramore stigao je u vinilnom i CD formatu u Dancing Bear, a popularni emo titani s novim izdanjem smjestili su se na prvom mjestu ljestvice albuma u UK-u i Australiji, na drugom mjestu Billboard 200 ljestvice te na prvom mjestu Billboardove ljestvice najprodavanijih albuma.
Bend je album objavio pola godine nakon što su objavili istoimeni singl s novog albuma, a ukupno šest godina od posljednjeg albuma “After Laughter”. Kroz 20-godišnju karijeru, bend je postao jedna od vjernih ikona pop kulture, prožimajući glazbeni krajolik te inspirirajući novu generaciju glazbenih talenata. Otkako je višestruko platinasti bend s Grammyjem i certifikatom RIAA izdao svoj posljednji album (i Hayley Williams predstavila dva hvaljena solo albuma) Paramore su postali popularniji no ikad. Kad su Paramore otkrili da ponovno zajedno snimaju u siječnju 2022., obožavatelji diljem svijeta su se raspametili i slavljenički reagirali na vijest.

Novi album sadržava deset novih pjesama, među kojima se nalazi i singl “Running Out Of Time”. Osim što su oduševili obožavatelje koji nestrpljivo čekaju novu glazbu, Paramore su odlučili počastiti i s video spotom za novi singl. Kako bi dočarali što obožavatelji mogu očekivati od novog albuma, Hayley Williams je usporedila zvuk novog albuma sa zvukom kultnog engleskog rock benda Bloc Party: “Od prvog dana, Bloc Party je bio inspiracija broj jedan jer je njihov zvuk bio toliko unikatan da se izdvojio od brzog punka, pop punka i sličnog glasnog zvuka poznatih emo bendova koji su se pojavljivali ranih 2000-ih”.

Paramore – This Is Why LP, Limited Edition, Clear vinyl
Paramore – This Is Why LP black vinyl
PARAMORE – This Is Why CD