Vratolomije s gitarom u novom spotu Adastre “Nisam zaljubljen”

Lagano se primiče završetak snimanja novog albuma Adastre, a jedna od najnovih pjesama i spot koji su snimili je i “Nisam zaljubljen”.
Zasigurno do sada niste vidjeli gitarista neke grupe koji leti na ziplineu iznad provalije i svira gitaru, no ako vas zanima kako to izgleda pogledajte novi spot Adastre.
Jerko Marić, autor Adastre o pjesmi i spotu kaže: “Kada sam pisao ovu ljubavnu pjesmu htio sam zarobiti trenutak čovjeka koji počinje primjećivati zaljubljenost prema drugoj osobi te koje neobično ugodne promjene i osjećaje počinje osjećati. Mislim da će se mnogi prepoznati u pjesmi. Također, kada sam razmišljao o scenariju spota htio sam da to bude igrani spot. Glavni protagonist je mladić koji se igrom slučaja nađe u nevolji, a u pomoć mu uskače lokalna djevojka i tada počinje avantura. Kao idealno mjesto za snimanje odabrali smo mjesto Barban. Imali smo sreće da je Turistička zajednica općine Barban prepoznala našu pjesmu i ideju. Velika im hvala!

Posebno zahvaljujemo tamošnjim tvrtkama i ugostiteljima koji su pomogli da se spot snimi. Kada smo prvi puta došli u Barban, bili smo očarani koliko je to maleno mjesto bajkovito lijepo i kakve sjajne domaćine ima. Pozivam sve da posjete Barban i da uživo dožive njegovu ljepotu i sadržaje koje pruža svim posjetiteljima. Od viteško konjičke Trke na prstenac, bogate outdoor i gastro ponude do vrhunskog smještaja”.

U spotu su glumili mladi pulski glumci Michelle Salome Kursar i Moris Nikolić. Gitarista koji se spušta niz zipline je glumio Gašper Dolničar. Za snimanje s FPV dronom zaslužan je 7e.mania7. Spot je snimila Alom produkcija. Novi album Adastre očekuje se krajem ožujka.

Adastra – Nisam zaljubljen