Na koncert Alena Vitasovića u Zagrebu Oradama ulaz strogo zabranjen, ali grudnjaci su ok

1.4. istrijanski kantautor Alen Vitasović vraća se u zagrebački klub Sax i sa sobom dovodi svoju “epsku feštu”.
“Baš se veselim ovoj suboti, a tako i moj bend. Sax nam je u ovih posljednjih pet, šest godina postao kao drugi dom. Uvijek bude prava fešta, i ja se opustim i prepustim publici koja mi uvijek vrati jako puno ljubavi i energije: damo jako puno, ali nazad dobijemo još više pa nekako napunimo baterije svi skupa. Uz presjek starih hitova iz cijele karijere, odsvirat ćemo i one novijeg datuma. Sve u svemu, šteta je propustiti ovakvu priliku, vidimo se u subotu u Saxu, dođite svi”, izjavio je Alen.

Alen, je karijeru započeo davne 1993., a do sada iza sebe ima 6 albuma, bio je vrlo okrenut stvaralaštvu i tijekom pandemije, pa je izbacio singlove “U dušu”, “Oštarije su mi zaprli”, “Ili si ili nisi”, “Da se ne zatare” i “Vrime je za doma poć” i “Dopri oči”. Posljednji album koji je objavio bio je “Tone i pretelji” 2003., a kroz višegodišnju karijeru popularnost je stekao hitovima “Ne moren bež nje”, “Jenu noć”, “Niš mi se ne da” i “Ja ne gren”, koje ćemo imati priliku ponovno čuti u Saxu, uz važnu Alenovu napomenu: “Oradama je ulaz strogo zabranjen, grudnjaci kao u Novigradu su ok”.

Ulaznice po cijeni od 12€ u pretprodaji dostupne su tijekom radnog vremena Saxa. Cijena ulaznica na dan koncerta iznosit će 14€.