Ne propustite premijeru rock dokumentarca “Iz sve snage”

Ovoga četvrtka družimo se s rockerima! Premijera rock dokumentarca “Iz sve snage” s grupom Kojoti kao jednim od glavnih aktera, prikazivat će se 30. ožujka u 19:30 u sklopu međunarodnog festivala dokumentarnog filma ZagrebDox Festivala u Kaptol Boutique Cinema. Film će beskompromisno i kvalitetno pokriti bogatu rock’n’roll scenu 90-ih godina i otkriti mnoštvo pikanterija.


Upravo su Kojoti bili prvi bend koji se odazvao redatelju Dimitru Dimitrovskom i producentici Arijani Velić povodom snimanja samog dokumentarca, što je rezultiralo ponudom filmskog tima da snime video s koncerta kojeg su Kojoti održali u Zagrebu. Upravo tim povodom nastao je i nedavno objavljeni video spot za pjesmu “Sram” koja se smjestila na njihovom posljednjem studijskom albumu “Sve je pod kontrolom?”.
Nakon premijernog prikazivanja na ZagrebDox Festivalu 30. ožujka s početkom u 19:30, dokumentarac “Iz sve snage” posjetitelji će moći pogledati na istoj lokaciji i u subotu, 1. travnja u 22h. Više informacija potražite na službenoj stranici ZagrebDox Festivala.