Motus slavi 35 godina u Močvari

Začetnici zagrebačkog HC punka će već tradicionalno s prijateljima i fanovima proslaviti svoju godišnjicu u zagrebačkom klubu Močvara!

MOTUS (Zagreb)
3.1.1988. snimljen je prvi demo i od tada pa sve do danas Motusi neumorno prisustvuju na Hc/Punk sceni sloveći za jedan od vodećih bendova tog žanra. Od tog vremena pa do danas odsvirano je nebrojeno koncerata po Europi i regiji, a ovom prigodom odsvirat će presjek svojih pjesama koje su proizašle iz njihovog 35 godišnjeg postojanja i poznate uspješnice kao što su “Razlike”, “Hala”, “Holandija”, “Duge noći”, “Vikend ratnici”…te dio novog materijala s predstojećeg albuma.

Bend se tijekom cijele karijere beskompromisno držao svog glazbenog izričaja ne posustajući pred trendovima niti je imao izlete u druge smjerove u želji za širom publikom. Poslije koncerta u Močvari Motusi će povodom njihove godišnjice nastupiti na još nekoliko koncerata u hrvatskoj i regiji.

LUTKE NA KONCU (Srbija)
Kao gosti na slavljeničkom koncertu nastupit će Lutke na koncu (Kud Idijoti tribute). S misijom da pjesme kultnih KUD Idijota i dalje održe na životu, Lutke na koncu interpretiraju punk himne i zajedno s publikom prisjećaju se monumentalnih trenutaka koji su zauvijek obilježili našu glazbenu scenu. Lutke na koncu nastale su iz poštovanja, nostalgije i najvećeg divljenja prema kultnom pulskom bendu koji je utjecao na razvoj naše punk scene i (sup)kulture. Iza sebe bilježe stotinjak uspješnih nastupa po čitavoj regiji.

COMPLEX PROTEIN ROBOTS (SAD/Zagreb)
Uz Lutke na koncu njih ovu priliku će uveličati i Complex Protein Robots. Tri punkera iz raznih dijelova sjeverne Amerike koji su se sreli u Zagrebu i napravili odličan bend čije vrijeme tek dolazi.

DJ KIZOMBIE (Zagreb)
DJ Kizombie s pregršt dobre mjuze držat će atmosferu usijanom tijekom večeri.

Svi su dobrodošli na feštu!
Subota, 29.4.2023.
koncert 21h
Upad u pretprodaji: 9 €/67,81 kn
Upad na dan događanja: 10 €/75,35 kn

Pretprodajna mjesta:
Dirty Old Shop, Tratinska 34
PDV shop, Međimurska ul. 21