Lili Gee predstavlja englesku verziju svoje obrade pjesme “Da mi je biti morski pas”

Nakon hrvatske obrade hita grupe Metak “Da mi je biti morski pas”, bend Lili Gee snimili su i englesku verziju “White Shark”.
Kao i prvog puta, razlog za ponovno oživljavanje pjesme je human. Sve je dio kampanje “Let’s care about each other” koju je inicirao brend White Shark za zaštitu ove životinje, a pjesmu na engleskom jeziku obradili su u sklopu šire eko akcije za žaštitu mora i opasne, ali ugrožene bijele psine.
Glazbu i aranžman potpisuje Mirko Krstičević, a tekst Momčilo Popadić. Prijevod i prilagodbu na engleski jezik djelo je Branka Ružića. Spot za pjesmu radili su Antonio Šmit i Zlatko Antolos.

Inače, bend Lili Gee iza sebe ima dva studijska albuma “Predigra” i “Ispod kože” s kojim su imali mali izlet i u jazzy vode. Osim brojnih koncerata kojima oduševljavaju publiku, uspješno osvaja i radijske etere. Ove godine su održali devet koncerata, a novi su najavili 16. lipnja 2023. u Zagrebu gdje će publika moći čuti njihove hitove “Skidam se”, “Nestajem” i “Vlaška” za koju je klavir odsvirao Matija Dedić.

Ističu kako uživo zvuče puno brže jer ih ponese adrenalin, a najviše vole pjevati i zabavljati se s publikom. Sudeći po odličnoj atmosferi s prethodnih koncerata, i ovaj bi mogao oduševiti publiku.

Lili Gee – White Shark (Official video)