Pjesma “Nebo bez ptica” Davorina Bogovića u novom aranžmanu

Davorin Bogović ponovo je snimio pjesmu “Nebo bez ptica”, u novom aranžmanu. Ovu snažnu baladu odabrao je iz kajdanke Borisa Hrepića Hrepe i prema njegovom priznanju ona je uz “Nizbrdo od ljubavi” bila jedna od najboljih pjesama o rastanku koje je Hrepić napisao. Novom obradom ove prekrasne pjesme Bogović ujedno najavljuje novi studijski album.

“Pjesma mi se najviše svidjela pa iako je snimljena prije nekoliko godina, sada smo je odlučili ponovo snimiti u novom aranžmanu, a to smo dokumentirali i spotom. S nama je ovog puta bio i sjajan violinist Antun Stašić kao i Antonija Vrgoč-Hrepić, koju više i ne smatram gostom već članicom naše stalne postave. Mislim da će se dobro vidjeti i čuti odlična uigranost benda, a mislim da sam je i ja poprilično dobro otpjevao, rekao je Bogović.

Već je poznato kako na ovim prostorima iskonsku ljubavnu punk baladu može snimiti samo Davorin. Tako je videospot spoj Bogovićeve iskrene emocije i prepoznatljivog rock stila kojeg prekrasno nadopunjuju ostali članovi benda; Boris Hrepić, Ernest Vinković, Leo Anđelković i Tomislav Hajak. Zajedno su u spotu dočarali ono što riječi nisu mogle. Spot je sniman u produkciji CMC televizije.

Prethodni singl “Migrena”, Bogović je snimio s glumicom kazališta Žar ptica, Ana Marijom Bokor Vrdoljak, a osim ovog dueta na novom studijskom albumu naći će se i singl “Ljubav kao vjeran pas” nastao u suradnji s Predragom Martinjakom i Nenadom Ninčevićem, koji je unio određenu svježinu Davorinovom rockerskom opusu.