Stranu Top-listu prodaje drugi tjedan zaredom drži Ed Sheeran

Vrh strane Top-liste prodaje drugi tjedan zaredom drži Ed Sheeran s izdanjem – (Subtrack) (Atlantic/Warner Music/Dancing Bear). Time je novi studijski naslov britanskog kantautora šesti album koji je tijekom ove godine boravio minimalno dva tjedna na broju jedan.

Ovaj rezultat dolazi nakon nove prošlotjedne presude prema kojoj je Ed Sheeran u drugoj parnici zaredom oslobođen optužbe za plagiranje pjesme Let’s Get It On Marvina Gayea u singlu Thinking Out Loud iz 2014. godine.

Na drugoj poziciji ostala je ploča Sviđa mi se da ti ne bude prijatno (Helidon) grupe Disciplina kičme, a na trećem mjestu nalazi se Metallica s albumom 72 Seasons (Blackened/Universal Music Hrvatska). Slovenski sastav Lačni Franz ušao je među najprodavanije s izdanjem Ikebana (Helidon), a Top 5 zaključuje Depeche Mode s albumom Memento Mori (Columbia/Sony Music).

Tjedna top-lista prodaje Hrvatske diskografske udruge nastaje na osnovu kompiliranja podataka sa 164 prodajna mjesta iz Hrvatske i internetskih trgovina diskografskih kuća. Ovotjedna lista donosi plasman najprodavanijih albuma na osnovi rezultata u tjednu od 8. svibnja do 14. svibnja 2023., a možete je pronaći na stranici top-lista.hr.

Novosti na stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na :

Top lista prodaje_strana_20. tjedan