Amir Kazić Leo objavio novi spot za “Pola čovjeka”

Emocija u vokalu Amira Kazića Lea i nakon svih godina uvijek iznova očarava.Balade su njegova specijalnost, pa se tako na ovogodišnjem CMC festivalu predstavio s moćnom i modernom pjesmom, “Pola čovjeka”.
Autor glazbe je Amir Kazić Leo, a tekst je napisala Alka Vuica. Aranžman je djelo glazbenih znalaca Amira Karalića i Branimira Mihaljevića. Violine je odsvirao vrlo talentirani Matej Mihaljević, a klavir i klavijature Sead Smailagić.
Spot je režirala Leova dobra prijateljica Katja Restović, a za kadrove i postprodukciju zaslužan je Josip Pino Ružić, “Rose art” produkcija. Make up artist za spot bila je Terezija Ružić. U vizualno zanimljivom spotu pojavljuje se i tekst pjesme iza Lea, a istaknut je zbog njegove kvalitete i poruke koju nosi. Leo emotivnim pristupom izvedbi daje veliku vrijednost studijskom spotu koji je prilagođen, kako pjevač kaže, današnjem vremenu i brzom životnom tempu.

“‘Pola čovjeka’ je pjesma koja je nastala 2015. godine, a u to vrijeme smo Alka Vuica i ja bili jako aktivni i napisali nekoliko izvrsnih pjesama za neke od naših kolega, a ‘Pola čovjeka’ sam odmah sklonio sa strane i čuvao je za sebe. Pomislio sam kako je sada pravo vrijeme da pjesmu napokon predstavim publici, da joj udahnem komadić svoje duše i pustim je da poleti u visine. Vjerujem da će se pjesma svidjeti publici jer je ovo lijepa životna, ljubavna priča s puno iskrene emocije koja završava happy endom”, rekao je Leo.
Ispred njega je ljeto koje donosi brojne nastupe, a time i brojne izvedbe nove pjesme koja bi se vrlo brzo mogla uhvatiti kod publike.